• 02129123462
  • آدرس: تهران، میدان اقدسیه، خیابان اراج، خیابان 22 بهمن، روبروی بیمارستان نیکان، پلی کلینیک فوق تخصصی نیکان، طبقه 4
جراحی آرتروز مفصل ران

جراحی آرتروز مفصل ران

مدت مطالعه: دقیقه
نویسنده: تیم محتوا
انتشار : ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

رایج ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است ، اما گزینه های دیگری نیز وجود دارد.

وقتی درد آرتروز مفصل ران زندگی روزمره را با مشکل مواجه می کند ، یا اگر سایر درمان ها تسکین درد کافی را ایجاد نمی کنند ، ممکن است جراحی توصیه شود. گزینه های جراحی عبارتند از:

تعویض کامل مفصل ران (آرتروپلاستی مفصل ران)

رایج ترین و موفق ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است.

رایج ترین و موفق ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است. حدود 10٪ از افراد در طول زندگی خود ، تعویض مفصل ران انجام می دهند.

در طی جراحی تعویض مفصل ران ، غضروف های آسیب دیده و سطوح استخوانی مفصل برداشته شده و پروتزهای مصنوعی جایگزین آنها می شوند. تعویض مفصل ران یک جراحی بزرگ است و بیشتر بیماران بین 6 هفته تا 3 ماه برای قطع داروی مسکن ، بازیابی توانایی راه رفتن طبیعی و بازگشت کامل به فعالیتهای روزانه زمان نیاز دارند.

بازسازی سطح مفصل ران

در حین بازسازی سطح مفصل ران ، قسمت توپی ران در مکانیزم گوی و کاسه که سر فمورال نامیده می شود ، شکل داده شده و با یک روکش فلزی صاف پوشانده می شود. هدف این است که اصطکاک داخل گوی و کاسه کاهش داده شده و در نتیجه درد لگن کمتر و حرکت ران تقویت شود. برخی تحقیقات نشان می دهند که این روش برای مردان فعال زیر 55 سال مفید است. با این حال ، در مقایسه با جایگزینی کامل مفصل ران ، در این روش نگرانی هایی در مورد اثرات آزاد سازی یونهای فلزی در خون (ناشی از سایش و خوردگی) و همچنین ریسک نیاز به جراحی دوم (جراحی ترمیمی) وجود دارد.

آرتروسکوپی مفصل ران / استئوتومی

اینها هایی هستند که ممکن است در اوایل شروع آرتروز یا برای جلوگیری از بدتر شدن آرتروز مفاصل پیشرونده توصیه شوند. اما برای درمان آرتروز شدید مفصل ران توصیه نمی شوند.


منبع محتوا : arthritis-health

مطالب مشابه

علت زانودرد در چهل سالگی چیست و چطور درمان می شود؟
علت زانودرد در چهل سالگی چیست و چطور درمان می شود؟

با افزایش سن، درد زانو به‌طور طبیعی ایجاد می‌شود. بااین‌حال، سن تنها عامل پشت زانودرد نیست. امروزه حتی افراد 30 تا 40 ساله نیز درد زانو را تجربه می‌کنند که بیشتر به‌دلیل اضافه‌وزن و سبک زندگی کم‌تحرک است.

داروی گاباپنتین برای آرتروز - عوارض و نحوه اثربخشی
داروی گاباپنتین برای آرتروز - عوارض و نحوه اثربخشی

گاباپنتین به ندرت برای درمان آرتروز تجویز می‌شود. بااین‌حال، ممکن است زمانی تجویز شود که سایر داروها شکست خورده باشند، یا کسی نتواند سایر درمان‌های توصیه‌شده را مصرف کند.

غذاهای مضر برای آرتروز
غذاهای مضر برای آرتروز

اگر آرتروز دارید، باید بدانید رژیم غذایی تأثیر قابل توجهی بر سلامتی شما می‌گذارد. برخی غذاها مانند شکر، نمک، لبنیات و ... برای آرتروز مضر هستند و اغلب منجر به التهاب، تحریک بیماری و تشدید درد می‌شوند.

عاقبت بیماران روماتیسم مفصلی چیست؟ نکات مهمی که باید رعایت کنید.
عاقبت بیماران روماتیسم مفصلی چیست؟ نکات مهمی که باید رعایت کنید.

عدم درمان روماتیسم مفصلی اثرات گسترده‌ای بر روی بدن می‌گذارد. این بیماری علاوه بر مفاصل بر پوست، مغز، قلب و سایر نواحی نیز تأثیر می‌گذارد. در عین حال مصرف داروهای مختلف نیز می‌تواند عوارض جانبی دیگری در سراسر بدن ایجاد کند.

علت بیماری روماتیسم چیست؟
علت بیماری روماتیسم چیست؟

روماتیسم به علت های مختلف ازجمله افزایش سن، ژنتیک، رژیم غذایی نامناسب، عدم تحرک و ... اتفاق میفتد. آرتریت روماتوئید (روماتیسم) نوعی بیماری خودایمنی است که می‌تواند باعث درد، تورم و سفتی مفاصل شود.

بهترین دارو‌ها برای درمان روماتیسم مفصلی
بهترین دارو‌ها برای درمان روماتیسم مفصلی

قرص و دارو‌هایی که برای درمان روماتیسم مفصلی استفاده می‌شود نقش اساسی در کنترل پیشرفت و علائم این بیماری دارند. شروع درمان بلافاصله پس از تشخیص مؤثرتر است و بهترین مراقبت‌های پزشکی، ترکیبی از داروهای آرتریت روماتوئید با روش‌های درمانی دیگر است.

انواع روماتیسم - 15 روماتیسم‌ التهابی و غیر التهابی
انواع روماتیسم - 15 روماتیسم‌ التهابی و غیر التهابی

انواع بیماری‌های روماتیسمی بیماری‌هایی هستند که گروه‌های سنی مختلف را تحت تأثیر قرار می‌دهند و ازنظر شدت در افراد مختلف به‌شکلی متفاوت بروز پیدا می کنند. اختلالات روماتیسمی به دو دسته التهابی و غیرالتهابی تقسیم می‌شوند که در این مطلب به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری - 7 تمرین ورزشی
حرکات اصلاحی زانوی ضربدری - 7 تمرین ورزشی

تمرینات ورزشی برای اصلاح زانوی ضربدری به فرد در درمان پای ضربدری کمک می‌کند. این تمرینات به‌عنوان یکی از مؤثرترین روش‌های درمانی برای اصلاح زانوی ضربدری در نظر گرفته می‌شود.

چگونه درد آرتروز زانو را کم کنیم؟
چگونه درد آرتروز زانو را کم کنیم؟

تنها راه کاهش درد آرتروز زانو مصرف دارو‌ها نیست. بلکه می‌توانید با تغییری اندک در سبک زندگی خود به کاهش درد ناشی از آرتروز زانو و بهبود کیفیت زندگی کمک کنید.

آیا بیماری آرتروز زانو ارثی است؟
آیا بیماری آرتروز زانو ارثی است؟

آرتروز یا استئوآرتریت (OA) همیشه ارثی نیست، اما کارشناسان معتقدند ممکن است جزئی ژنتیکی وجود داشته باشد که خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد. درحالی‌که ژنتیک در افزایش خطر ابتلا به آرتروز نقش دارد، این بیماری ارثی نیست.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

×