• 02129123462
  • آدرس: تهران، میدان اقدسیه، خیابان اراج، خیابان 22 بهمن، روبروی بیمارستان نیکان، پلی کلینیک فوق تخصصی نیکان، طبقه 4
 علت درد ساق پا هنگام خواب چیست؟

علت درد ساق پا هنگام خواب چیست؟

مدت مطالعه: دقیقه
نویسنده: تیم محتوا
انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

علت درد ساق پا هنگام خواب می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که هر کدام روش درمان مخصوص به خود را نیز دارند. با خواندن این مقاله شما ر ا با علت های درد ساق پا در هنگام خواب و روش های درمان آن آشنا می کنیم.

درد ساق پا نشانه چیست ؟

ساق پا معمولا عضوی آرام و بدون مشکل می باشد. اما در صورت گرفتگی و درد بسیار آزاردهنده بوده و باعث ناراحتی بسیار بیمار نیز خواهد شد. انجام فعالیت های ورزشی تکراری و طولانی مدت، بالا و پایین رفتن مداوم از نردبان و یا پیچ خوردن ناگهانی پا در حین ورزش نیز باعث کشیدگی رباط ها و تاندون ها شده و منجر به بروز درد در ناحیه ساق پای فرد می شود.

همان طور که گفتیم درد ساق پا ارتباطی با کهولت سن ندارد. بلکه در اکثر موارد ناشی از نارسایی سرخرگ های بدن می باشد. ماهیچه های ساق پا به مقدار زیادی خون احتیاج دارند و در صورت عدم خونرسانی کافی به این قسمت از پا، عضلات دچار گرفتگی شده و فرد احساس درد می کند.

همچنین درد ساق پا در هنگام استراحت ناشی از نارسایی موجود در سیاهرگ ها می باشد. به این صورت که خون قادر به خروج از عضله نمی باشد و این تجمع باعث درد در ساق پای فرد می شود. این عارضه خطر چندانی ندارد. اما در صورت شدید بودن این تجمع خون ممکن است تبدیل به لخته شده و احتمال حرکت آن به سمت قلب و ریه نیز افزایش پیدا کند که می تواند برای فرد بسیار خطرساز باشد.

نارسایی سرخرگی شیوع بیشتری دارد و اغلب با لنگیدن دائمی فرد همراه می باشد.

این درد خیلی سریع و ناگهانی آغاز شده و آرام می شود. درد ساق پا در اکثر موارد پس از انجام فعالیت های بدنی بروز می کند. یعنی هنگامی که عضلات به خون بیشتری احتیاج دارند ناگهان خونرسانی به آن ها متوقف می شود. اما پس از چند دقیقه استراحت و رسیدن خون کافی به عضلات این درد تسکین پیدا می کند. در صورت نارسایی شدید سرخرگی، فرد درهنگام استراحت نیز احساس درد می کند.

 

علت درد ساق پا هنگام خواب

وقتی که نیمه شب و هنگام خواب عضلات پای شما درد می گیرد در واقع نوعی احساس فلج شدن به انسان دست می دهد. در چنین شرایطی آگاهی از این درد و گرفتگی شبانه و روش های تسکین درد و رسیدن به آرامش از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد.

گرفتگی های شبانه یا انقباض عضلات ساق پا معمولا در اثر خستگی عضلات و مشکلات عصبی بروز می کنند و به حدی دردناک هستند که می توانند فرد را از خواب بیدار کرده و معمولا هنگامی رخ می دهند که فرد در طول روز فعالیت و تحرک چندانی نداشته است.

گرفتگی های شبانه اغلب در قسمت ساق پا رخ می دهند. اما می توانند در قسمت پنجه پا و ران ها نیز بروز کنند. گرفتگی عضلات ساق پا در اکثر افراد اتفاق می افتد و معمولا بی خطر است. اما در سالمندان بالای 60 سال شیوع بیشتری دارد و ممکن است ناشی از وجود برخی بیماری های زمینه ای یا اختلالات جسمی و فیزیکی بدن فرد باشد.

علت درد ساق پا هنگام خواب

 

حتما بخوانید: علت درد ساق پا

 

گرفتگی و درد عضلات ساق پا در هنگام خواب ممکن است با سندروم پای بی قرار اشتباه گرفته شود. در صورتی که تنها شباهت این دو عارضه این است که هر دو در شب و هنگام خوابیدن بروز می کنند. در ادامه به بررسی تفاوت این دو می پردازیم :

  •  سندروم پای بی قرار در اکثر موارد شبیه حس درد یا احساسی خزنده در پاها می باشد و فرد احساس گرفتگی در عضلات پای خود نمی کند.
  • در سندروم پاهای بی قرار درد پا با حرکت دادن پا تسکین پیدا می کند. در صورتی که در گرفتگی ساق پا این گونه نیست و فرد باید به جای حرکت دادن پای خود حرکات کششی پا را انجام دهد.
  • در صورت ابتلا به عارضه سندروم پاهای بی قرار فرد احساس می کند که می خواهد پای خود را حرکت دهد. اما در گرفتگی عضلات فرد سعی می کند که از هر نوع حرکتی پرهیز کند.

درد ساق پا در هنگام خواب در زنان باردار

درمان درد ساق پا در هنگام خواب

دلایل گرفتگی عضلات ساق پا هنگام خواب

دلایل گرفتگی عضلات ساق پا هنوز به روشنی مشخص نشده است و محققان و پزشکان به دلیلی قطعی دست نیافته اند. اما مسائلی که در ادامه به بیان آن ها می پردازیم در بروز این عارضه و تشدید آن تاثیر گذار هستند :

  •  نشستن به مدت طولانی و بیش از حد
  •  نشستن به مدت طولانی و در وضعیتی نامناسب
  •  تحمیل بیش از حد فشار به عضلات پا
  •  ایستادن های طولانی مدت و کار کردن روی سطوح بتنی و سفت
  •  خستگی عضلات ساق پا

علاوه بر عوامل فیزیکی بدن برخی شرایط پزشکی نیز می تواند در گرفتگی عضلات ساق پا در هنگام خواب دخیل باشد :

  •  نخوردن آب کافی و در نتیجه کمبود آب بدن
  •  ابتلا به بیماری پارکینسون ( لرزش بدن در هنگام استراحت )
  •  ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی
  •  اختلالات کبدی
  •  بیماری استئوآرتریت
  •  تنگی کانال نخاعی
  •  مصرف بی رویه مشروبات الکی و استعمال دخانیات
  •  دوران بارداری
  •  اختلالات موجود در آناتومی بدن مانند کف پای صاف
  •  پرکاری یا کم کاری تیروئید
  •  نارسایی مزمن کلیه ها
  •  اختلالات عصبی عضلانی
  •  ابتلا به بیماری های غددی و اختلال غده های درون ریز مانند بیماری دیابت
  •  استفاده از داروهای ادرار آور، استاتین ها ( داروی کنترل کلسترول خون ) و بتا آگونیست ها ( داروهای درمان آسم )

 

یخ درمانی درد ساق پا

 

در زمان گرفتگی عضلات ساق پا چه کارهایی باید انجام دهیم ؟

گرفتگی عضلات ساق پا درهنگام خواب احساس ناتوانی و فلج شدن در فرد ایجاد می کند. بنابراین سعی کنید با حفظ آرامش و رعایت نکات زیر به تسکین درد ساق پای خود کمک کنید.

  •  در هنگام بروز درد ساق پا در شب از تختخواب بیرون آمده و مدتی راه بروید. همچنین پاهای خود را تکان دهید تا گردش خون شما نیز افزایش پیدا کند.
  •  روی زمین بنشینید و پاهای خود را دراز کنید و سپس آن ها را از ناحیه مچ خم کرده و انگشتان خود را نیز به سمت بالا بکشید و سعی کنید در پاهای خود حداکثر کشش ممکن را ایجاد کنید.
  • عضلات ساق پای خود را به آرامی ماساژ داده و از حرکات دورانی برای ماساژ استفاده کنید.
  •  توجه داشته باشید ملحفه و پتوهایی را که هنگام خواب استفاده می کنید باید به اندازه کافی راحت باشد تا باعث انقباض عضلات ساق پای شما در حین خواب نشود.

بیشتر بخوانید:

5نمونه از شگفت انگیزترین علت های درد ساق پا!

 

روش های درمانی و پیشگیری از گرفتگی عضلات ساق پا

روش درمان گرفتگی عضلات ساق پا به علت اصلی بروز آن بستگی دارد. به طور مثال اگر دلیل آن کم آبی بدن باشد فرد با نوشیدن مایعات کافی در طول روز می تواند این عارضه را بهبود بخشد. روش های دیگر درمان درد ساق پا هنگام خواب شامل موارد زیر می باشد :

  • پیاده روی آرام و منظم داشته باشید و در صورت درد نیز می توانید از داروهای مسکن استفاده کنید.
  •  پرهیز از کشیدن سیگار و استعمال هر نوع دخانیات
  •  استحمام گرم قبل از خواب باعث آرامش و کاهش سفتی عضلات بدن می شود و در نتیجه گرفتگی عضلانی نیز اتفاق نمی افتد.
  •  استفاده از پتوی برقی یا قرار دادن حوله گرم روی ناحیه ساق پا جهت تسکین درد ساق پا و گرفتگی عضلات
  •  پوشیدن جوراب های واریس نیز در کاهش درد ساق پا بسیار موثرمی باشد. این جوراب ها باعث می شوند گردش خون کافی به عضلات رسیده و درد نیز تسکین یابد.
  •  استفاده از کفش هایی مناسب و راحت درهنگام پیاده روی و راه رفتن و پرهیز از پوشیدن کفش های پاشنه بلند
  •  انجام تمرینات کششی سبک پیش از خواب
  •  انجام فعالیت های آبی مانند شنا جهت تقویت عضلات ساق پا
  •  کمبود برخی مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم نیز در گرفتگی عضلات ساق پا موثر است. بنابراین سعی کنید این مواد معدنی را از طریق مصرف مواد غذایی تامین کنید.

حتما بخوانید: تاثیر پیاده روی بر آرتروز زانو

 

درد ساق پا در زنان باردار

 

 

چه هنگامی به پزشک مراجعه کنیم ؟

در برخی افراد گرفتگی عضلات ساق پا فقط در هنگام خواب بروز می کند و موجب ناراحتی فرد می شود. اما در بعضی افراد حتی در هنگام استراحت نیز این درد وجود دارد و ممکن است فعالیت های روزانه فرد را نیز مختل کند که در این صورت نیاز به درمان پزشکی می باشد. در صورت مشاهده موارد زیر لازم است به پزشک ارتوپد مراجعه نمایید.

  •  در صورتی که گرفتگی عضلات شدید و دائمی باشد و باعث اختلال درعملکرد روزانه فرد شود و انجام کارهای عادی او را نیز با مشکل مواجه کند.
  •  ضعف و تضعیف عضلات پا همراه با گرفتگی آن ها

 

آیا درد ساق پا هنگام خواب نشانه کروناست؟

درد ساق پا نشانه کرونا است

این سؤالی است که خیلی افراد مبتلا به درد ساق پا هنگام خواب وقتی به پزشک مراجعه می‌کنند، از او می‌پرسند. آن‌ها نگران هستند که مبادا درد پایشان نشانه ابتلا به کرونا باشد.

راستش بسیاری از علائم بیماری کرونا شبیه علائم معمول عفونت‌های ویروسی مانند آنفولانزا هستند. یکی از این علائم هم درد عضلانی، مثل درد ساق پاست.

در بیماری کرونا، درد بیشتر در عضلات به وجود می‌آید تا مفاصل. اگر دچار آرتروز در بازو یا پایتان هم باشید، ویروس باعث اغراق در علائم می‌شود. در چنین وضعیتی، درد ساق پا هنگام خواب یا سایر فعالیت‌ها، بسیار شدید است.

ویروس کرونا می‌تواند باعث آسیب دائمی به اندام‌های مهمی مانند ریه‌ها و کلیه‌ها بشود، اما اینکه آیا به استخوان‌ها و مفاصل هم آسیب دائمی وارد می‌کند یا نه، هنوز مشخص نیست! دانشمندان برای رسیدن به نتایج قطعی، به فرصت بیشتری نیاز دارند.

بسیاری از بیماران برای کاهش درد و گاهی تب ناشی از ویروس‌ها، از داروهای ضدالتهابی مصرف می‌کنند. شاید هم برای کنترل علائم آرتروز از این داروها استفاده کنند.

داروهای ضدالتهابی در هرکدام از این شرایط، فایده خود را دارند، اما در عین حال ممکن است باعث از بین رفتن علائم ابتلا به کرونا، مانند تب هم بشوند.

به همین دلیل، اگر علائم ابتلا به کرونا را در خود یا اطرافیانتان دیدید، قبل از ادامه مصرف داروهای ضدالتهابی، حتما با پزشک دراین‌باره مشورت کنید.

گاهی اوقات درد استخوان یا مفاصل، مانند درد ساق پا هنگام خواب ناشی از سایر شرایط بدنی است. برای نمونه، وضعیت‌های التهابی مانند بورسیت، (Bursitis) تاندونیت (Tendonitis) یا حتی نقرس (Gout)، فقط چند مورد از علت‌های زمینه‌ای دردهای عضلانی هستند.

نکته مهم دیگر اینکه دردهای عضلانی گاهی اوقات از عوارض جانبی بعضی داروها هستند. برای نمونه، درد عضلانی در بعضی بیماران عارضه جانبی واکسن کروناست. در چنین شرایطی، درد موقتی است و پس از چند روز برطرف می‌شود.

 

منبع :

orthoinfo.org


مطالب مشابه

مراقبت های بعد از عمل تعویض مفصل زانو جهت کمک به بهبودی سریعتر
مراقبت های بعد از عمل تعویض مفصل زانو جهت کمک به بهبودی سریعتر

مراقبت های بعد از جراحی تعویض مفصل زانو از اهمیت بالایی برخوردار است و در موفقیت جراحی تاثیر زیادی دارد. بیمار با رعایت تمام نکات ارائه شده توسط پزشک می تواند به نتیجه دلخواه خود از این جراحی برسد.

ورزش های مناسب برای درمان درد لگن - 12 حرکت تمرینی
ورزش های مناسب برای درمان درد لگن - 12 حرکت تمرینی

حرکت مناسب ورزشی باعث کاهش درد لگن و درمان آن در بیشتر بیماری های مرتبط با لگن میشود. شرایط انجام دادن این حرکات ورزشی این است که بیمار نباید در حین انجام این حرکات درد داشته باشد.

بهترین دارو‌ها برای درمان روماتیسم مفصلی
بهترین دارو‌ها برای درمان روماتیسم مفصلی

قرص و دارو‌هایی که برای درمان روماتیسم مفصلی استفاده می‌شود نقش اساسی در کنترل پیشرفت و علائم این بیماری دارند. شروع درمان بلافاصله پس از تشخیص مؤثرتر است و بهترین مراقبت‌های پزشکی، ترکیبی از داروهای آرتریت روماتوئید با روش‌های درمانی دیگر است.

انواع روماتیسم - 15 روماتیسم‌ التهابی و غیر التهابی
انواع روماتیسم - 15 روماتیسم‌ التهابی و غیر التهابی

انواع بیماری‌های روماتیسمی بیماری‌هایی هستند که گروه‌های سنی مختلف را تحت تأثیر قرار می‌دهند و ازنظر شدت در افراد مختلف به‌شکلی متفاوت بروز پیدا می کنند. اختلالات روماتیسمی به دو دسته التهابی و غیرالتهابی تقسیم می‌شوند که در این مطلب به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری - 7 تمرین ورزشی
حرکات اصلاحی زانوی ضربدری - 7 تمرین ورزشی

تمرینات ورزشی برای اصلاح زانوی ضربدری به فرد در درمان پای ضربدری کمک می‌کند. این تمرینات به‌عنوان یکی از مؤثرترین روش‌های درمانی برای اصلاح زانوی ضربدری در نظر گرفته می‌شود.

چگونه درد آرتروز زانو را کم کنیم؟
چگونه درد آرتروز زانو را کم کنیم؟

تنها راه کاهش درد آرتروز زانو مصرف دارو‌ها نیست. بلکه می‌توانید با تغییری اندک در سبک زندگی خود به کاهش درد ناشی از آرتروز زانو و بهبود کیفیت زندگی کمک کنید.

آیا بیماری آرتروز زانو ارثی است؟
آیا بیماری آرتروز زانو ارثی است؟

آرتروز یا استئوآرتریت (OA) همیشه ارثی نیست، اما کارشناسان معتقدند ممکن است جزئی ژنتیکی وجود داشته باشد که خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد. درحالی‌که ژنتیک در افزایش خطر ابتلا به آرتروز نقش دارد، این بیماری ارثی نیست.

آرتروز زانو از چه سنی شروع می‌شود؟
آرتروز زانو از چه سنی شروع می‌شود؟

سن ابتلا به آرتروز زانو به روش زندگی و ژنتیک بستگی دارد. افراد مسن‌تر، چاق یا افرادی که دچار آسیب‌دیدگی مفصل هستند بیشتر درمعرض خطر آرتروز قرار دارند اما این بیماری بر جوانان نیز تأثیر می‌گذارد.

مراقبت بعد از جراحی پارگی مینیسک زانو
مراقبت بعد از جراحی پارگی مینیسک زانو

یکی از نکات مهم بعد از عمل جراحی مینیسک، مراقبت از زانو برای تسریع روند بهبودی و موفقیت کامل در عمل جراحی است. درواقع استراحت و رعایت نکات بهداشتی در طول دوره نقاهت تأثیر قابل توجهی بر پیشرفت بیمار می‌گذارند.

صدا دادن زانو بعد از عمل تعویض مفصل
صدا دادن زانو بعد از عمل تعویض مفصل

صدا دادن زانو یکی از عوارض جانبی بسیار طبیعی عمل تعویض مفصل زانو است. صدایی که می‌شنوید به احتمال زیاد ناشی از قسمت‌های فلزی یا پلاستیکی مفصل تعویض‌شده زانو است.

استفاده از زانوبند (بریس) بعد از جراحی زانو
استفاده از زانوبند (بریس) بعد از جراحی زانو

استفاده از زانوبند بعد از عمل تعویض مفصل زانو به موارد فردی و توصیه‌های پزشک بستگی دارد. انواع مختلف زانوبند با جنس‌های مختلف و عملکردهای منحصربه‌فرد طراحی شده‌اند که پزشک با توجه به شرایط بیمار یکی از آن‌ها را پیشنهاد می‌دهد

دامنه حرکتی بعد از تعویض مفصل لگن
دامنه حرکتی بعد از تعویض مفصل لگن

دامنه حرکتی لگن توسط مفصل گوی و کاسه‌ای (مفصل توپی) که از استخوان ران (فمور) و لگن تشکیل شده است، تعیین می‌شود. عمل جراحی تعویض مفصل لگن به بهبود دامنه حرکتی کمک می‌کند.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • هومن ضرابیان

    سلام و خسته نباشید بابت ارائه این اطلاعات مفید و کاربردی سوالی داشتم از حضورتون.همسر بنده چند شبی هست که شبها تا صبح از درد ساق پا و قسمتی از ران پای چپ تا صبح نخوابیده و درد میکشد و در طول روز درد کمتر میشود.میخواستم راهنمایی بفرمایید مشکل چیست باید چه کاری کرد؟

    مدیر سایت

    خدا قوت بایستی از نظر کمبود های ویتامینی حتما بررسی بشن.

  • شادی رفیعی

    سلام ممنون مطالبتون خیلی مفید بود من یه دو هفته ای میشه که ساق پای چپم دچار کشیدگی و گاهی گرفتگی و درد درنقاط مختلفش از جمله مچ پا انگشتان پا و گاهی پشت زانو میشم و اینکه احساس میکنم به وزنه به پام وصله …و گاهی این احساس بیشتر در زانوم حس میشه گاهی این گرفتگی شب منو از خواب بیدار میکنه باید چیو بررسی کنم اقای دکتر؟

    مدیر سایت

    خدا قوت شما باید کمبود ویتامین B خودتون را جبران کنید و از آمپول نوروبیون استفاده کنید و حتما یک آزمایش پوکی استخوان هم بدهید.

  • آنا

    سلام وقتتون بخیر، مطالب‌تون بسیار مفید و عالی بود من انا هستم،۲۳ سالمه و این مشکل رو دارم، گاهی پام به حالت خواب رفتگی مور مور میشه و بعدش و سنگین که بعد از چند دقیقه ماهیچه ی پام سفت میشه جوری که حس میکنم تمام ماهیچه ام داره یک جا جمع میشه و من توی این شرایط درد بسیااااااار زیادی رو در حد چند دقیقه تجربه میکنم بعد از آروم شدن درد، پشت ماهیچه ی پام رگه رگه های قرمز روی سطح پوستم ایجاد میشه و گاها بعد از درد تا چند دقیقه نمیتونم راه برم و حتی بعدش کمی لنگ لنگان راه میرم تا بعد از یک ساعت میتونم دوباره راحت راه برم، فرقی نمی کنه شب باشه یا روز اما توی شب ها این اتفاق بیشتر رخ داده

    مدیر سایت

    خدا قوت این مواردی که شما فرمودید می تونه مربوط به کمبود های ویتامینی به ویژه کمبود های ویتامینی گروه B باشد.

  • وحید

    عالی بود...ممنون از مطالب مفیدتان....

    مدیر سایت

    خواهش می کنم خدا را شکر که برای شما مفید بوده است.

  • Nimo

    اقای دکتر من ۱۸ سالمه و پارسال جراحی اسکولیوز داشتم.ولی قبل از جراحی هم پاهام سر میشد و درد میگرفت. به نظرتون این درد ساق پا و بالای زانوم از چی میتونه باشه

    مدیر سایت

    خدا قوت می تونه مربوط به اسکولیوز ، انحراف ستون فقرات، اصلاح اون انحراف و وسیله گذاری کمری باشه.

  • اراز خدری

    بنده در خواب به جوری ساقه پام درگ گرفت از گلوله بد تر بود روز بعدش جاش ورم کرده دلیلش چیه چکار کنم درمانی داره ایا جای نگرانی هست

    مدیر سایت

    خدا قوت احتمالا یک خون ریزی عروق سطحی بوده باید از کمپرس سرد استفاده کنید نیاز به اقدام خاصی نیست.

  • رجبی

    سلام خسته نباشید من ۳۴ هفته باردار هستم دیشب دوبار در خواب عضله پشت ساق پام گرفت و درد شدید داشتم و با تکان دادن پام برطرف شد ولی پشت ساق پام عضله سفت شده بود و صبح یک قسمت رنگ پریده و بالا و پایین پشت ساق پام قرمز شده نگرانم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

    مدیر سایت

    خدا قوت این مشکل شما مربوط به گشاد شدن عروق هست که در انتهای بارداری اتفاق می افته و چیز نگران کننده ای نیست اگر متخصص زنان صلاح دانستن جوراب واریس تا بالای زانو باید بپوشید.

  • ستارصیدخانی

    سلام من حدود ۱۷ سال میشه که استخوانهای ساق هردوپام دردمیکنه خیلی شدید...نمی دونم چکار کنم دکتر همش مسکن تجویز میکنه ولی درد مقطعی کم‌میشه...

    مدیر سایت

    خدا قوت اگر درد فقط استخوان ساق پا هست حتما ستون فقرات باید بررسی بشه و حتما یک آزمایش ویتامینی هم باید داده بشه

  • فرزانه حسینی

    زمانی که عصرا میخوابم توخواب شدیدا درد ساق دست وپا دارم به طوری که از خواب بیدارمیشم دیگه ازدرد خوابم نمبره چکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید وبگید دلیلش چیه واقعا نگرانم

    مدیر سایت

    خدا قوت، یکی از دلایلش ایستادن طولانی مدت در طی روز هست و دلیل دیگش می تونه کم بود های ویتامینی از جمله خانواده بیوتین ، ویتامین D و کلسیم ، منیزیم باشه که باید این موارد جبران بشه و مصرف داشته باشید .

  • نازنین غلامی

    سلام خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سرگردونم. من پارسال به خاطر تب 38 و نیم درجه ی بی دلیل ،بستری شدم که مدت زیادی ادامه شد دکترم برای رماتیسم همه چیو در نظر گرفت .زمانی که بستری بودم سی تی اسکن ام آر آی و اکو و نوار قلب و سونوگرافی ازم گرفتم و قبل بستری و حین بستری و بعد از بستری هم کلی آزمایش دادم یعنی همه نوع ازمایشی دکترم برام نوشت. خیلی بود. بعد دکترم گفت که روماتیسم نداری. قرص مدکتین و ملوکسیکام 15 رو بهم داد. ولی من این چند وقته چندبار به مطبش رفتم و باز گفت رماتیسم نداری . مشکلم اینه که شب ها انگشتای پام و دستام خیلی ناراحتن و درد میان و یه جوری میشن و همینطوری ساق پام و عضلات پام خیلی ناراحتم میکنه نمیتونم بگم چطور میشن خیلی اذیت کننده س. و شبا وقتی میخوابم پاهام خواب میرن و وقتی روی زمین میخوابم چه روز چه شب وقتی میخوام بلند بشم سیاتیکم انگار میگیره درد خیلی شدیدی توی باسنم حس میکنم نمیتونم بلند بشم چند دقیقه صبر میکنم به سختی از جام بلند میشم کلا وقتی بخوابم یا بشینم بعد از جام بلند بشم خیلی درد داره توی باسنم همونجا که امپول میزنن. قشنگ سیاتیکمه. بعد قسمت بیرونی زانوم هم وقتی صبح از خواب بیدار میشم خیلی درد میاد به طوری که خیلی سخت راه میرم پله ها رو نمیتونم پایین برم تا ظهر بهتر میشم. کلا توی روز هم انگشتای پام و قسمت روی پام و ساق پام و عضلاتش خیلی درد میاد و یه جوری میشه خیلی اذیت میشم. و این برام عجیبه که چرا من صبح زود تا ساعت 9 و این حدودا تب 38 درجه یا 38 و 3 درجه دارم؟ولی عصرها تب ندارم. خواهش میکنم کمکم کنید بگید چیکار کنم. دکترم فقط میگه استرس داری در صورتی که استرس ندارم درد دارم.و فقط میگه رماتیسم نداری خیلی ازت ازمایش گرفتم ممنونم

    مدیر سایت

    خدا قوت شما از نظر تب مالت هم باید بررسی بشید در برخی از موارد تب مالت داری همچین علائمی هست و اگر از آن مورد نبود می تونه از مشکلات مغز و اعصاب باشه که باید بررسی بشه.

×